Marcați
Proiectul privind alimentația gratuită a elevilor în școli, exclus de PAS de pe ordinea de zi
24.08.2021, 11:01
Deputații PAS au exclus de pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Parlamentare Mediu și Dezvoltare Regională proiectul care prevede acordarea unui ajutor unic de 1000 de lei pentru elevi, în ajun de 1 septembrie. Despre aceasta deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Alla Darovannaia a scris pe rețelele de socializare. Parlamentarul a anunțat că PAS a exclus și inițiativa care prevede alimentație gratuită a elevilor claselor I-IX .

"Săptămâna trecută nu s-au prezentat deputații PAS la ședință, urma sa se discute exact aceleași proiecte", a mai spus Darovannaia.

Amintim că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au elaborat o inițiativă legislativă potrivit căreia în anul școlar 2021-2022, câte o mie de lei urmează să primească peste 136 de mii de elevi din întreaga republică.

Fracțiunea mai propune ca programul alimentației gratuite în școli să fie extins și pentru clasele a V-IX-a. În prezent, mese gratuite sunt oferite pentru elevii din clasele primare.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).