Marcați
Cod roșu de COVID-19 la Bălți
23.08.2021, 14:56
Municipiul Bălți a intrat sub alertă de creștere alarmantă a numărului cazurilor de coronavirus. Codul roșu a instituit în 10 august, de către Comisia municipală Sănătate Publică. Potrivit deciziei, este obligatorie purtarea măștii sanitare în toate spațiile publice închise, în transportul public și stațiile de așteptare, inclusiv în cele deschise, unde nu este posibilă respectarea distanței fizice.

Conducătorii instituțiilor, întreprinderilor, organizaţiilor, agenţiilor şi instituţiilor din componența primăriei vor asigura la locul de muncă un mediu de activitate sigur, precum şi facilitarea şi încurajarea personalului de a se vaccina împotriva COVID-19. Nerespectarea măsurilor de sănătate publică prezintă pericol pentru sănătatea publică şi va servi temei pentru tragere la răspundere contravenţională şi penală a persoanelor vinovate, se arată în hotărârea autorităților sanitare de la Bălți.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).