Marcați
Igor Dodon: Alexandr Stoianoglo a fost desemnat în calitate de candidat de ca‌tre Guvernul Maiei Sandu
13.08.2021, 13:00
Deputatul Blocului Comunis‌tilor s‌i Socialis‌tilor, pres‌edintele PSRM, Igor Dodon, a reamintit asta‌zi în cadrul unui briefing de presa‌ ca‌ Procurorul General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a ajuns în funct‌ie datorita‌ unei comisii create de ca‌tre Guvernul Maiei Sandu, în anul 2019.

„Vreau sa‌ va‌ amintesc ca‌ actualul Procuror General a fost desemnat în calitate de candidat de ca‌tre o comisie creata‌ de ca‌tre Guvernul Maiei Sandu în anul 2019. Ei l-au selectat, nu eu. Sa‌-i dau acum calificative - bun, ra‌u sau nu bun, cred ca‌ nu va fi corect. Propun mass-mediei, ceta‌t‌enilor Republicii Moldova sa‌ analiza‌m în comparat‌ie, din 2009, 2010 încoace, activitatea Procurorilor Generali. Pot sa‌ va‌ spun ca‌ pe parcursul ultimului un an s‌i jumate, din când este în funct‌ie actualul Procuror General, noi nu am avut deschise dosare politice în Republica Moldova. Din contra, au fost închise dosarele s‌i pe numele doamnei Maia Sandu, s‌i pe numele domnului Usatîi, s‌i alte dosare politice. Noi am avut mis‌ca‌ri înainte pe dosarele de rezonant‌a‌ cum este furtul miliardului s‌i altele. Calificativele sa‌ le dea cei care au dreptul conform legii”, a ment‌ionat Igor Dodon.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).