Marcați
Mediul de afaceri nu va fi susținut de PAS, noua guvernare a respins propunerea cu privire la introducerea cotei zero la profitul reinvestit
12.08.2021, 17:01
Majoritatea parlamentară PAS din Comisia juridică, numiri și imunități a refuzat să examineze proiectul de lege cu privire la introducerea cotei zero la profitul reinvestit pentru agenții economici, propus de fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

”Această promisiune electorală a fost vociferată atât de PAS, cât și de PSRM. Cred că agenții economici care acum se confruntă cu o mare criză așteaptă de la Parlament să voteze această modificare la Codul Fiscal”, a declarat unul din autorii proiectului, deputatul socialist Vasile Bolea.

În consecință, deputații PAS au refuzat să susțină propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Astfel, documentul nu a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței Comisiei juridice, numiri și imunități.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).