Marcați
Împărțeala funcțiilor la PAS continuă. Concubina deputatului Eugen Sinchevici a fost angajată la MAEIE
12.08.2021, 09:37
Corina Musteață, concubina unui deputat PAS, a fost angajată la Ministerul Afacerilor Exterene și Integrării Europene. Aceasta a fost numită în cadrul ministrului MAEIE, Nicu Popescu.

,,Avem o nouă numire în cadrul Cabinetul ministrului Popescu, Corina Musteață, despre numirea dnei Taban vom face o postare aparte, e mult prea important ca să menționăm aici”, se menționează într-o postare a celor de la Culisele Diplomației

Potrivit acestora, Corina Musteață face parte din studenții școliți în afara Republicii Moldova, iar pe parcursul studenției s-a manifestat ca o persoană destul de activă fiind implicată în diferite proiecte de voluntariat.

,,Sperăm doar că angajarea sa la MAEIE se datorează doar calităților profesionale și principiilor meritocratice, iar concubinul său, Eugeniu Sinchevici/deputat PAS, nu are nici o contribuție la angajarea iubitei sale. În caz contrar, ajungem exact în situațiile pe care le-am avut pînă în prezent și nu schimbăm nimic, doar îi înlocuim pe ai voștri cu ai noștri”, se mai menționează în postare.

Conform unuii CV plasat pe un site de joburi, Corina Musteață ar fi activat în calitate de agent de vânzări, iar în ultima perioadă aceasta se dorea copywriter și cerea un salariu de 5000 de lei.

Tânăra a făcut campanie electorală pentru PAS, iar pentru acest lucru i-ar fi mulțumit chiar deputatul ales, menționând că ”fără ea nu ar fi făcut față”.

În încercarea de a solicita o reacție de la deputatul Eugeniu Sinchevici, acesta ne-a limitat accesul la pagina sa de Facebook, iar reprezentanții PAS refuză să discute cu redacția portalului de știri Sinteza.

Menționăm că Eugeniu Sinchevici, președinte PAS Youth, este cel mai tânăr deputat din noul Parlament al Republicii Moldova. Acesta s-a născut în 1999 și are 22 de ani.

sinteza.org
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).