Marcați
Vremurile bune au venit doar pentru 63 de deputați PAS, afirmă un fruntaș PSRM
11.08.2021, 21:25
Vremurile bune au venit cu siguranță doar pentru cei 63 de deputați PAS, dar nu și pentru cetățeni, susține vicepreședintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță.

Socialistul a declarat, la postul de televiziune ”Primul în Moldova”, că oamenii încă nu au simțit pe pielea lor că viața li s-a schimbat spre bine, așa cum a promis PAS în campania electorală.

”Vremurile bune au venit pentru cei 63 de deputați, pentru ei sunt sigur acum vremuri bune. Noi suntem în așteptare. Dacă vreun cetățean a simțit că pentru el, pentru câștigului lui, au venit vremuri bune, să spună. Dar, deocamdată, nu văd să se fi produs acest lucru”, a declarat Furculiță.

Premierul Natalia Gavrilița a recunoscut, la începutul acestei săptămâni, că nu poate spune când pentru moldoveni vor veni vremurile bune.

”Nu știu dacă există vreun răspuns, pentru că pentru fiecare cetățean situația este diferită”, a declarat Gavrilița.
Amintim, PAS a promis cetățenilor vremuri bune în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Programul de activitate al Guvernului Gavrilița, care a fost susținut de 61 de deputați, se numește ”Moldova vremurilor bune”.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).