Marcați
Inițiativele de majorare a salariilor și pensiilor trebuie incluse în mod expres pe agenda parlamentară, afirmă unul din liderii PSRM
11.08.2021, 21:17
Vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță, a declarat că s-a așteptat ca majoritatea parlamentară să examineze în sesiunea extraordinară a Parlamentului în primul rând proiectele care prevăd majorarea pensiilor și salariilor.

Socialistul a afirmat că aceste inițiative trebuiau incluse în mod expres pe agenda parlamentară, mai ales că ele prevăd majorarea salariilor pentru medici din 1 septembrie, iar a pensiilor din 1 octombrie.

”M-am așteptat ca în această sesiune să fie examinate mai multe proiecte sociale, nu doar inițiativele pe care ei le propun. Inclusiv proiectul cu privire la majorarea pensiilor din 1 octombrie și pentru ca să se reușească era rațional ca această inițiativă să fie examinată în cadrul acestei sesiuni. Ne așteptam ca pe ordinea de zi să fie inclus și proiectul cu privire la a treia majorare a salariilor medicilor din 1 septembrie. Din păcate nu am văzut aceste proiecte, de aceea nu este exclus că noi vom veni cu aceste inițiative la următoarele ședințe”, a declarat Furculiță la ”Primul în Moldova” .

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).