Marcați
Vladimir Odnostalco: PAS percepe statul ca pe un ONG finanțat din exterior
11.08.2021, 17:40
În scurt timp vom fi martori la cum toate instituțiile statului vor fi subordonate PAS și vor lucra doar în interesul acestui partid. Reacția a fost expusă de deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, după ce majoritatea parlamentară a inițiat un proiect de lege prin care se propune numirea directorului CNA cu votul a cel puțin 20 din cei 101 de deputați.

”Dictatura începe din momentul când legile sunt ajustate după interesele proprii. Nu a trecut nicio săptămână de la învestirea Guvernului, dar legile sunt deja subordonate în folosul personal. PAS s-a îmbătat cu propria putere și nu este în stare să facă față acestei poveri, și percepe statul ca pe un ONG, finanțat din exterior. Moldova nu a uitat cine au fost părinții politici ai partidului guvernamental PAS - Filat și Plahotniuc. Foarte curând vom asista la crearea statului sub PAS și pentru PAS”, a scris deputatul pe pagina sa de socializare.

Proiectul înaintat de PAS anulează concursul de selectare a șefului Centrului Național Anticorupție, care era organizat de Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități, cu atragerea în calitate de observatori a reprezentanților societății civile și mediului academic.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).