Marcați
Gavrilița a promis că va reduce cu 15% numărul incendiilor și înecurilor, dar pe ceilalți 85% îi sacrifică?, se întreabă un deputat
6.08.2021, 17:10
Cifre care te lasă masă în programul de guvernare al cabinetului de miniștri, prezentat de Natalia Gavrilița. Guvernul PAS le promite cetățenilor că va micșora cu 15% numărul cazurilor de înecuri sau accidente. Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Grigore Novac se întreabă, dar cu restul victimelor ce facem, le sacrificăm?

"Citesc și mă uimesc...

Din Programul de activitate al Guvernului Gavriliță... Acești oameni propun reducerea cu 15% a infracțiunilor contra vieții și sănătății omului și a violenței pe bază de gen. Dar cel mai interesant, dar în același timp straniu, este reducerea cu 15% a accidentelor, înecurilor, incendiilor și intoxicațiilor. Asta cum ??? Vreți să reduceți doar cu 15% iar cu restul cum rămîne? Și în general, de unde ați luat cifra de 15%, de ce nu reduceți cu 95% sau 99% ? De ce pe ceilalți îi sacrificați și îi lăsați sa fie violați, să se înece, sau sa fie intoxicați?", se întreabă deputatul.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).