Marcați
Corneliu Ciurea: Gulerașele albe de la Harvard nu vor ajuta
3.08.2021, 19:49
Noua garnitură de miniștri a trezit o serie de reacții în spațiul public. Politologul Corneliu Ciurea a acceptat să comenteze pentru Accent TV noua componență propusă de Natalia Gavrilița
 
– Aceasta este o astfel de compoziție experimentală a guvernului. Acești reprezentanți ai ONG-urilor – se află în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, pe lângă blocul economic și în alte ministere – vor experimenta, în principiu, să gestioneze. Dar problema lor este că teoria este foarte diferită de practică. Prin urmare, o perioadă pregătitoare este importantă pentru ei – să o numim 100 de zile – în care trebuie să învețe și să înțeleagă foarte repede funcționarea mecanismului de management al Republicii Moldova. Dacă nu, și continuă să insiste asupra premiselor teoretice, atunci cred că vor începe foarte repede să greșească. Au ajuns la concluzia că este necesar să mai adăugăm câteva ministere. Seamănă din ce în ce mai mult cu improvizația. Și mă tem că, în ciuda acestei garnituri de ONG-uri, astfel de băieți de la Harvard care știu totul și care acționează în conformitate cu o abordare științifică, de fapt, acest management va fi mai degrabă improvizațional, bazat pe principiul – „ceea ce am visat în această dimineață  – a spus Corneliu Ciurea.
 
a-tv.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).