Marcați
Președintele Parlamentului și candidatul la funcția de premier au primit pază de stat
30.07.2021, 13:13
Noul președinte al Parlamentului, Igor Grosu, și candidata desemnată la funcția de prim-ministru, Natalia Gavrilița beneficiază de pază de stat din momentul numirii acestuia în funcție și din clipa semnării decretului de nominalizare a acesteia de către Maia Sandu drept pretendentă la acest fotoliu. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) Olga Baciu.

Potrivit Olgăi Baciu, Serviciul de Protecție și Pază de Stat asigură tot spectrul necesar securității acestor demnitari în conformitate cu legislația în vigoare.

Amintim că, Igor Grosu a fost ales în funcția de președinte al Parlamentului ieri, în cadrul ședinței de constituire a organelor de lucru ale Parlamentului și alegerii conducerii noului Legislativ.

Natalia Gavrilița a fost înaintată la funcția de prim-ministră de către PAS, iar Maia Sandu a semnat decretul, fapt ce se impune luarea acesteia sub paza și protecția SPPS.

realitatea.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).