Marcați
Au votat și s-au vaccinat
12.07.2021, 11:17
Mai mult de 10.000 de oameni s-au vaccinat împotriva coronavirusului, în ziua alegerilor parlamentare. Numărul mai mare față de media obișnuită din zilele de odihnă se explică prin campania organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu sloganul ”După votare, mergi la vaccinare!”. Autoritățile au pus la dispoziția centrelor specializate preparate ”AstraZeneca”, ”Sinopharm” și ”Sinovac”.

Cetățenii au fost îndemnați să se imunizeze conform adresei de domiciliu, după exercitarea dreptului constituțional la alegere. Pentru asta, centrele de vaccinare au fost deschise între orele 07:00 și 21:00. De asemenea, au fost organizate acțiuni de informare și sensibilizare a populației despre beneficiile imunizării antiCOVID-19, fiind distribuite pliante, difuzate spoturi video și audio. Până acum, în țara noastră s-au vaccinat peste 484 de mii de oameni, inclusiv mai mult de 308 mii cu ambele doze.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).