Marcați
Vladimir Voronin: Trebuie să formăm un parlament normal, care va avea grijă de cetățenii Moldovei, nu de propriile buzunare
27.06.2021, 20:31
Programul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este foaia de parcurs pentru viitorul guvern, pe care blocul intenționează să îl formeze imediat după ce va veni la putere. Documentul conține nu numai obiectivele declarate, ci și măsurile de implementare a acestora, a afirmat președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin, la întâlnirea cu locuitorii din Anenii Noi.

– Nu avem timp de răgaz. Trebuie să formăm un parlament normal, care va avea grijă de cetățenii Moldovei, nu de propriile buzunare. Nici Occidentul, nici Estul, nici un fel de împrumuturi nu ne vor ajuta. Ne va ajuta doar dezvoltarea propriei baze materiale, complexului agroindustrial. Avem mâini, picioare, cap pe umeri – vom reuși. Această politică trebuie să fie promovată de guvern, de stat – de toți. Dar aceștia trebuie să fie oamenii care înțeleg, a căror inimă și suflet doare pentru Moldova, care nu vor schimba Constituția de dragul cuiva. Și care nu vor umbla cu două pașapoarte în buzunar, – a spus Vladimir Voronin.

aif.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).