Marcați
Igor Dodon, despre Marșul Familiei: valorile tradiționale reprezintă un element spiritual de importanță majoră
19.06.2021, 14:49
Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că familia și valorile tradiționale reprezintă un element spiritual de importanță majoră. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a scris pe rețele de socializare.

"Sânt foarte bucuros că la acest eveniment s-a alăturat și Biserica – forța unificatoare a societății noastre. Marșul are drept scop protejarea și promovarea valorilor noastre tradiționale și ale familiei tradiționale - valori care ne-au fost transmise din generație în generație. Echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru ca familia tradițională, formată din mamă, tată și copii, să devină un model de urmat, o normă socială.

Noi nu vom permite să ne fie distruse valorile care stau la baza societății noastre, să ne fie impuse și infiltrate valori străine, improprii neamului nostru" , a mai scris Dodon.

Președintele PSRM a anunțat că Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va elabora și promova programe sociale care au drept scop protejarea, consolidarea și susținerea instituției familiei.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).