Marcați
Festivalul umbrelelor la Chișinău
16.06.2021, 16:47
A doua ediție a Festivalul umbrelelor a fost inaugurată astăzi la Chișinău. Evenimentul este organizat de Primărie, care a cumpărat în acest sens 500 de umbrele. Acestea vor fi păstrate până la sfârșitul lunii, pentru doritorii de a face poze.

În acest an Festivalul umbrelelor se desfășoară pe o alee din parcul ”Alunelul” sectorul Buiucani. Accesoriile diferite ca formă și culoare sunt extrem de utile în această săptămână, când plouă în fiecare zi.

Oamenii spun că ideea amenajării unei alei acoperite cu umbrele este potrivită timpului de afară.

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a declarat că Festivalul umbrelelor a are scopul de a-i încuraja pe oameni să fie optimiști, în pofida vremii ploioase.

Vadim Brânzaniuc, pretorul sectorului Buiucani: „Este o tradiție pe care o fac marea majoritate a orașelor și noi am preluat-o anul trecut, și anul acesta o continuăm în alt parc. Cel mai probabil după ce vor fi aici amplasate până la sfârșitul lunii, după care vor fi amplasate în altă zonă. Ne dorim să transmitem oamenilor câteva mesaje, că viața are culoare, parcul are culoare. Și să reușim să îi atragem pe toți aici în zonele verzi pe care Primăria Chișinău le amenajează”.

Anul trecut, Festivalul umbrelelor s-a desfășurat în parcul Bucuriei din sectorul Buiucani.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).