Marcați
Blocului Comuniștilor și Socialiștilor: Ne propunem să modernizăm sistemul medical și să asigurăm serviciile de calitate pentru toți cetățenii
16.06.2021, 11:37
Modernizarea sistemului medical, acces egal la serviciile medicale de calitate pentru toți cetățenii Republicii Moldova, dar și promovarea modului sănătos de viață - sunt principalele obiective, pe care și le propune Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor în domeniul Sănătății. Programul a fost prezentat de către deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, în cadrul unui briefing de presă.

"Trebuie să asigurăm securitatea farmaceutică și să susținem producătorii autohtoni de medicamente prin acordarea subvențiilor, dar și prin îmbunătățirea normelor legale", a declarat Odnostalco.

Totodată, deputatul PSRM spune că statul trebuie să asigure un număr cât mai mare de medicamente compensate pentru cetățenii săi și să fie asigurată o diversitate cât mai mare de medicamente în farmaciile din țară. Trebuie de organizat o colectare centralizată a medicamentelor expirate, a mai spus Odnostalco.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).