Marcați
Voronin: Un președinte cu două pașapoarte nu poate reprezenta interesele propriilor cetățeni
9.06.2021, 15:29
Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, consideră că Maia Sandu nu poate reprezenta interesele moldovenilor în condițiile în care deține două cetățenii și a dat jurământ statului vecin. Declarațiile au fost făcute de fostul șef al statului, în cadrul emisiunii Acces Direct, de la NTV Moldova.

”Cetățeanul care are două pașapoarte în buzunar, aici un pașaport românesc, iar aici un pașaport al Republicii Moldova, nu poate ști ce Constituție să respecte. Ea nu ține minte Constituția. Poate cea a Republicii Moldova nici nu a citit-o? Care Constituție dumneaei trebuie să repecte? La care Constituție ea ține mai mult? La cea din România sau Constituția noastră pe care a jurat? Și acolo a jurat. Când îți eliberează pașaportul trebuie să te pui în genunchi în fața tricolorului românesc și să juri. Eu nu înțeleg pe cine deservește această doamnă”, a adăugat fostul șef al statului.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).