Marcați
Dodon spune că noul Parlament va trebui să voteze Guvernul în regim de urgență, din cauza situației precare în care a ajuns țara.
3.06.2021, 09:35
Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat, la postul public de televiziune din Găgăuzia, că imediat ce va fi începe să activeze noul Parlament, deputații trebuie să voteze un nou Guvern și legile blocate de președintele Maia Sandu.
Liderul socialiștilor a menționat că Parlamentul va trebui să voteze Guvernul în regim de urgență, din cauza situației precare în care a ajuns țara.

” Acest lucru este foarte important, pentru că fără un Guvern funcțional noi nu vom putea să administrăm situația dezastruoasă în care ne-am pomenit cu creșterea prețurilor, a tarifelor, etc”, a declarat Dodon.

Legile ce vor fi supuse votării în primele ședințe ale Parlamentului se referă la majorarea salariilor pentru personalul medical cu 40%, a salariilor din sistemul de educație, anularea ”legii miliardului”, votarea legii care protejează producătorul autohton și legea despre capitalul matern.

”Toate aceste proiecte sunt deja scrise. Doar trebuie să le votăm și să începem să le implementăm”, a declarat liderul PSRM.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).