Marcați
Igor Dodon împreună cu soția sa, Galina, au participat la ”Ultimul sunet” al fiului cel mare
31.05.2021, 12:29
Fiul cel mai mare al președintelui PSRM, Igor Dodon, este absolvent și astăzi a mers la ultima zi de școală. La eveniment au participat și părinții, Igor și Galina Dodon, care i-au dorit succes la examenele de absolvire.

"Pentru mine, la fel ca si pentru toți părinții, este un moment încărcat de emoţii profunde. Felicitări Vlad, dar și tuturor absolvenților cu prilejul încheierii uneia dintre cele mai frumoase etape ale vieţii – liceul, și mult succes la examenele de bacalaureat. Urez tuturor absolvenților să privească senin către noi orizonturi și să pășească într-o nouă etapă a vieții cu mult curaj, perseverență, încredere în forțele proprii și gândire pozitivă. Cunoștințele, înțelepciunea și experiența acumulată în această perioadă de timp să le valorificați la maximum pentru a atinge scopurile pe care vi le-ați propus. Noi, părinții, vom fi mereu alături de voi", a transmis Igor Dodon.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).