Marcați
Verișorul lui Spînu, judecătorul Guzun, a tăinuit în total OPT MILIOANE de lei
27.05.2021, 10:48
Judecătorul Denis Guzun, acuzat de Autoritatea Națională de Integritate (ANI) că a ascuns 3 milioane de lei, susține că acești bani i-a câștigat la nuntă. Între timp, ANI vine cu noi detalii și declară că magistratul a tăinut și mai multe conturi bancare, pe care se aflau 230 de mii de euro, transmite PRO TV Chișinău.

În total, Denis Guzun a ascuns trei case, un teren de pământ pe care poate fi ridicată o construcție, un SUV de 60 de mii de euro dar și conturi bancare de 230 de mii de euro, echivalentul a 5 milioane de lei. Potrivit legii, această avere trebuie confiscată, iar Denis Guzun riscă să fie revocat din funcția de judecător.

Denis Guzun este verișorul unuia dintre liderii PAS, sfetnicului Maiei Sandu, Andrei Spînu, despre care presa a scris că are mai multe companii în offshore și deține o avere impunătoare.

Anterior, presa a publicat o investigație de la întâlnirea Maiei Sandu cu unii judecători, care s-a făcut pe ascuns. La acea întrevedere ar fi participat și magistratul Denis Guzun. Totodată, presa a mai scris că magistratul Guzun ar fi provocat un accident rutier soldat cu deces.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).