Marcați
Dodon: PSRM va fi cea mai mare fracțiune și în noul parlament
20.05.2021, 11:46
Socialiștii au făcut bilanțul activității fracțiunii parlamentare și au discutat acțiunile din campania electorală. Anunțul a fost făcut de către președintele PSRM, Igor Dodon, după ședință.

“În pofida faptului că această perioadă a fost foarte dificilă, pe parcursul a doi ani, fracțiunea PSRM a înaintat peste 200 de inițiative legislative, dintre care 130 au fost aprobate. De menționat că majoritatea inițiativelor legislative ale socialiștilor s-au referit la sprijinul social al populației, în special a categoriilor vulnerabile: pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase, precum și a agricultorilor, personalului medical și alte categorii. De asemenea, este unica fracțiune care a ajuns în Parlament cu 35 de deputați, ulterior numărul a crescut cu încă doi după alegerile anticipate în circumscripții. Fracțiunea PSRM a demonstrat unitatea și consolidarea pe tot parcursul mandatului parlamentar”, a anunțat Dodon.

Dodon s-a arătat convins că PSRM va fi cea mai mare fracțiune și în noul parlament unde vor continua activitatea pentru a soluționa cele mai importante probleme sociale și economice ale societății.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).