[ X ]
Marcați
Consilierul municipal de la PAS, Alex Trubca, consilier municipal PAS. În timpul ședinței CMC, joacă la telefon în tancuri
20.04.2021, 13:22
Consilierul municipal al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Alex Trubca, a fost surprins la ședința de astăzi a Consiliului municipal Chișinău jucându-se la telefon. Imaginile video au fost publicate de primarul Capitalei, Ion Ceban, pe Facebook.

“3300 lei pe zi pentru tancuri si pumni”, a scris Ion Ceban.

În replică, Alex Trubca nu s-a grăbit să se justifice, ori să-și ceară iertare în fața cetățenilor care l-au votat. Acesta a scris în comentarii la postarea primarului că și așa face prea mult pentru acest oraș, fapt ce i-ar permite să “împuște din tancuri” la ședința CMC.

Probabil, Trubca se referă la proiectul pe care îl promovează insistent, privind acordarea a 50 de milioane de lei companiilor de transport din Capitală. Consilierul PAS consideră că aceasta este o soluție mai bună pentru rezolvarea problemei transportului public, decât procurarea autobuzelor.

Recent Alex Tucba a fost implicat în bătaia din CMC.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).