Marcați
Corneliu Furculiță a atras atenția unor deputați din PAS că înainte de a vorbi, trebuie să se și gândească
9.04.2021, 14:11
Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a atras atenția unor deputați din PAS că înainte de a vorbi, trebuie să se și gândească. Deputatul PSRM a făcut această remarcă după ce unul din membrii PAS din Parlament a declarat că inițiativa de creare a comisiei de anchetă pe cazul presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus, ar fi una populistă.

”Vreau să mă refer la ceea ce s-a vorbit că Parlamentul este loc unde se face populism. Parlamentul provine de la cuvântul francez parler - a vorbi, în limba rusă este Dumă, разницу улавливайте? В русском думать, а на французком - говорить. Dacă vrem să schimbăm formatul Parlamentului, trebuie să-i schimbăm puțin și denumirea”, a spus Furculiță.

La propunerea deputaților PSRM, Parlamentul a creat Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).