Marcați
În Republica Moldova, 9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei, spune Dodon
7.04.2021, 20:24
9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei pentru cetățenii Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, la postul de televiziune Primul în Moldova. Dodon a vorbit și despre acțiunile, care vor fi realizate în acest an. 

“Noi deja am lansat reconstrucția mai multor monumente și vom continua să o facem. În acest an este o dată importantă, 80 de ani de la începutul războiului și noi vom organiza evenimente și cu ocazia acestei zile”, a mai spus Igor Dodon. 

Recent, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu membrii Comitetului Național „Victorie”, în cadrul căreia au discutat subiecte privind marcarea a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În cursul dialogului s-a discutat despre păstrarea patrimoniului militar și istoric al Marelui Război pentru Apărarea Patriei pe teritoriul țării noastre, necesitatea de a aduce într-o stare decentă monumentele și complexele memoriale dedicate apărătorilor Patriei, acordarea ajutorului veteranilor de război.

NTV Moldova
 

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).