Marcați
Detalii IMPORTANTE despre răpirea lui Ceaus: Ar fi implicat un atașat militar al Ambasadei Ucrainei în R.Moldova
6.04.2021, 13:49
La volanul automobilului Toyota RAV, în care se presupune că ar fi fost transportat spre Ucraina judecătorul răpit Nicolae Ceaus, se afla Serghei Smetaniuk, atașatul militar al Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova. Despre aceasta informează canalul de Telegram INDEX. Potrivit sursei, bărbatul cunoaște la perfecție limba română.

“Un detaliu important, mandatul de atașat militar al Ucrainei în țara noastră a lui Serghei Smetaniuk expiră pe data de 9 aprilie 2021, adică în câteva zile. Surse apropiate anchetei ne-au informat că automobilul misiunii diplomatice ucrainene, înainte de a traversa frontiera, a intrat într-un loc dosit din apropierea punctului de trecere Otaci, din mașină au coborât două persoane, care au traversat pe jos frontiera de stat. Nu este exclus că, după trecerea frontierei de stat, persoanele respective au fost preluate de același automobil”, mai scrie INDEX.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).