Marcați
Voicu: După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea
2.04.2021, 11:34
Efectivul MAI este mobilizat la capacitate maximă în activitățile de prevenire a răspândirii pandemiei, fără a afecta activitățile operative de bază, a declarat ministrul în exercițiu al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, în cadrul unei întrevederi operative cu șefii Inspectoratelor Generale ale MAI.

”După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii recomandărilor în stațiile transportului, parcuri, curțile blocurilor de locuit și alte locuri publice”, a spus Voicu.

Ministrul a accentuat că o atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a respectării restricțiilor în restaurante, cluburi de noapte și alte locații.
De la începutul pandemiei, cei peste 16 mii de angajați ai MAI s-au aflat în prima linie și au întreprins, zilnic, toate măsurile de prevenire și informare a cetățenilor cu privire la COVID-19.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).