Marcați
Calitate mai bună în ambalaj nou
27.01.2021, 18:08
Merele de cea mai înaltă calitate din țara noastră vor fi exportate în ambalaj nou. Designul a fost elaborat de asociația ”Moldova Fruct”. Reprezentanții acestei structuri spun că au urmărit scopul de a atrage mai multă atenție din partea consumatorilor de peste hotare asupra gustului deosebit al merelor moldovenești.

Specialistul în comerț și marketing al Asociației ”Moldova Fruct”, Adrian Cojocaru, ne-a declarat că noul logotip a fost elaborat pentru promovarea mai eficientă peste hotare a fructelor din Moldova.

Adrian Cojocaru, specialist în comerț și marketing al Asociației ”Moldova Fruct”: “Odată cu apariția noului logou, noi venim cu o promisiune a unei calități pentru produsele marcate anume în felul dat. Aici este și un QR cod, de așa o manieră încât consumatorii la piața finală de desfacere au posibilitatea, scanând acest QR cod dat, accesează o pagină de pe site-ul ”Moldova Fruct”, unde află mai mult despre sistemul nostru de calitate”.

Primul lot de mere, ambalate în noile lăzi cu noul logotip este pregătit pentru livrare peste hotare, a mai anunțat specialistul în comerț și marketing al Asociației ”Moldova Fruct”, Adrian Cojocaru.

Adrian Cojocaru, specialist în comerț și marketing al Asociației ”Moldova Fruct”: “Noi cu toții cunoaștem că piața principală este Federația Rusă și, bineînțeles, prima partidă o să fie, din nou, livrată în Rusia, dar nu se exclude că, în curând, o să fie livrate merele, probabil, tot sub marca dată, și în alte țări, fiindcă, iată, chiar acum suntem în discuții cu niște cumpărători și din Marea Britanie”.

Datele Asociației ”Moldova Fruct” arată că ţara noastră intră în topul celor mai mari 10 exportatori de mere la nivel mondial. Anual, producătorii locali vând pe piețele externe fructe în valoare de 55 de milioane de dolari. De la începutul acestui an, conform datelor oficiale, doar în Federaţia Rusă au fost livrate peste 9.000 de tone de mere, adică aproape 450 de TIR-uri. Zilnic, spre Rusia pornesc peste 30 de camioane.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).