Marcați
Corneliu Furculiță, despre Bugetul – 2021: Este o reușită și rezultat foarte bun al Guvernului
17.12.2020, 22:05
Bugetul pentru anul 2021 este unul de orientare socială și prevede mai multe măsuri importante, care vin să ajute păturele social-vulnerabile. Declarația a fost făcută de către președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, la postul de televiziune Primul în Moldova.

„Acest buget prevede măsuri sociale importante: majorarea salariilor pentru angajații din sistemul medical cu 30% din 1 ianuarie. Urmează ulterior, cu încă 40%. Astfel, ca până în vara anului 2021 să fie o majorare a salariilor cu 100% la tot sistemul medical. Este o reușită și rezultat foarte bun al Guvernului. Plata indemnizațiilor pentru 690 de mii de pensionari, care vor primi câte 1000 lei suplimentar la pensii, în caz că au venit de până la 4000 lei. Este un buget cu orientare socială, ceea ce socialiștii și-au propus să facă de fiecare dată pentru a ușura viața păturilor social-vulnerabile. Este un buget și pentru proiecte investiționale, drumuri bune, investiții capitale, subvenții în agricultură într-un volum cel mai mare în istorie. Guvernul a făcut o treabă bună”, a spus Furculiță.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).