Marcați
Aproape 2 miliarde lei se duc la Ministerul Agriculturii. PERJU: Anul 2021 promite să fie unul mai favorabil pentru această ramură
30.11.2020, 18:23
Aproape două miliarde de lei din Bugetul pentru anul 2021 vor fi alocate Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Anunțul a fost făcut de către premierul Ion Chicu în cadrul ședinței de Guvern.

Șeful cabinetului de miniștri a precizat că 1,1 miliarde lei vor fi alocate pentru Fondul Național pentru Dezvoltarea Agriculturii. Aproape 500 de milioane de lei – pentru Fondul Ecologic Național și 220 de milioane de lei – pentru Fondul de Dezvoltare Regională.

Ministrul Agriculturii, Ion Perju, a salutat inițiativa și a precizat că anul 2021 promite să fie unul mai favorabil pentru această ramură.

“Condițiile climaterice, care le avem în această toamnă și suportul care a fost din partea Guvernului, 324 milioane de lei care au fost acordate în special pentru lucrările de toamnă, ne dă priceperea că vom avea un an agricol bun. Și agricultura va avea un aport mai mare pentru Bugetul de stat”, a spus Perju.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).