Marcați
Mai multe drumri reabilitate
2.11.2020, 11:43
753 de milioane de lei au fost investite, până acum, în reparația și modernizarea drumurilor locale, în cadrul programului guvernamental “Drumuri bune pentru toţi”. Lucrările continuă în localități din 33 de raioane, dar și în municipiile Chișinău și Bălți. Autoritățile au raportat finalizarea proiectelor în raionele Dubăsari, Ștefan Vodă, Rezina şi Strășeni.

Potrivit datelor Administrației de Stat a Drumurilor, în 11 raioane - Ialoveni, Șoldănești, Nisporeni, Telenești, Leova, Anenii Noi, Briceni, Căușeni, Cimișlia, Criuleni și Florești – programul de reparaţie a drumurilor a fost realizat în proporție de 95 la sută. În total, în acest an vor fi reabilitați peste 900 de kilometri de drum din interiorul localităţilor.

Administrația de Stat a Drumurilor a mai anunţat că sunt finalizate lucrările de de reparaţie a drumului cu lungimea de aproape 30 de kilometri, care face legătura între satele Peresecina, Micleşti, Işnovăţ și Hârtopul Mare. Investițiile în reabilitarea acestui tronson depășesc 163 de milioane de lei.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).