Marcați
Pavel Magazeev, triplu campion mondial la biatlon, îl susține pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale
29.10.2020, 14:25
Pavel Magazeev, triplu campion mondial la biatlon, a anunțat că la alegerile prezidențiale din acest an îl va susține pe Igor Dodon.

”Sunt membru al Echipei naționale de biatlon din Moldova și fac sport de peste 10 ani, particip la competiții internaționale. Pentru sportul pe care îl practic, sprijinul statului este foarte important și mă bucur că pot să fac performanțe, să demonstrez că îmi pot face treaba mai bine decât alții. Fără sprijinul președintelui Igor Dodon și politicile sale în vederea dezvoltării sportului, acest lucru ar fi fost imposibil.

Este important că Președintele nostru înțelege importanța sportului, că ajută sportivii, că iubește sportul. La Campionatele mondiale, europene, la Jocurile Olimpice, luptăm nu doar pentru rezultate înalte, ci și pentru a apăra onoarea țării. Sportul nu înseamnă doar medalii, ci și o națiune sănătoasă. Mergi la vot și votează pentru candidatul tău!”.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).