Marcați
Sportivii îl susțin pe Igor Dodon: Președintele a înțeles importanța sportului pentru tinerele generații și ne susține în permanență
27.10.2020, 17:04
Campionii Andrian Mardare și Denis Vieru la alegerile prezidențiale din noiembrie îl vor susține pe Igor Dodon. Tinerii au declarat că pe parcursul carierei sale sportive au fost mai mulți președinți, însă Igor Dodon a avut un aport special la pregătirea lor pentru o serie de competiții importante.

“S-a implicat direct în dezvoltarea sportului în Republica Moldova, a ajutat mai mulți sportivi să se realizeze. Este vorba atât de susținere financiară, cât și morală, lucru pe care puțini conducători l-au făcut”, a spus Andrian Mardare.

Campionii mai spun că sportul are o mare importanță pentru tinerele generații, dar și pentru sănătatea societății, dezvoltă calități precum încrederea, prietenia, iar Igor Dodon a înțeles importanța acestor valori și susține sportivii în permanență.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).