Marcați
Foto: politiacapitalei.md
Biscuiți cu heroină într-un colet cu dulciuri primit de un moldovean, din Germania
29.06.2016, 11:39
Un bărbat în vârstă de 37 ani, a fost reținut de oamenii legii în moment cea primea un colet transmis din Germania. Potrivit polițiștilor, în coletul cu biscuiţi primit de către bănuit, erau camuflate substanţe narcotice, în special heroină şi pastile cu efect psihotrop.

În urma cercetărilor coletului, poliţiştii au depistat drogurile bine ascunse, care au fost transportate prin contrabandă, fiind estimate la suma de aproximativ 100 000 lei.

Bărbatul şi-a recunoscut complicitatea, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, iar substanţele narcotice au fost expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Ofiţerii de investigaţii sunt în căutarea complicilor bărbatului. Individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani, pentru circulaţia legală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).