Marcați
A început reparația școlilor în Capitală
29.06.2020, 13:43
În 79 de școli, licee și grădinițe din Capitală au început lucrările de reparație, în timp ce în 28 procesul a fost finalizat. Pentru asta, din bugetul municipal au fost alocate aproape 43,5 milioane de lei. Lucrările urmează să se încheie până la sfârșitul verii și prevăd renovarea blocurilor alimentare, cantinelor și schimbarea ferestrelor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Angela Cutasevici, la ședința operativă a serviciilor municipale.

"Din totalul de 142 de instituții preconizate pentru reparații, în 28 de instituții lucrările sunt finisate. În 79 de instituții lucrările continuă. În 10 sunt spre contractare, procedura de achiziții este finalizată. 10 instituții sunt în proces de evaluare. 13 instituții - spre publicare, dintre care trei cu procedură repetată de achiziții și în două instituții rezultatul procedurii de achiziție este în proces de contestare", a precizat Angela Cutasevici.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).