Marcați
Primarul de Orhei, Ilan Shor, retinut pentru 72 de ore
23.06.2016, 07:50
Primarul orașului Orhei, Ilan Shor a fost reținut de Centrul Național Anticorupție pentru 72 de ore. Informația a fost anunțată de către procurorul Adriana Bețișor.

Ilan Shor a fost audiat la CNA, după care procurorii au anunțat că acesta rămâne în izolator, fiind bănuit de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani, într-un nou dosar legat de furtul miliardului.

„Este vorba despre o nouă cauză penală, pentru evaziune fiscală și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Am cerut să fie aplicată măsura preventivă. Datorită informațiilor pe care le-am primit de peste hotare vom cere aplicarea arestului pentru 30 de zile. Suntem la etapa incipientă. Să nu faceți multe speculații. Când vom putea, vom reveni cu informații. Este vorba de un alt dosar nu de cel din 2014 în care Ilan Shor are calitate de învinuit. Este vorba de infracțiune - escrocherie în proporții destul de mari și spălare de bani”, a declarat Adriana Bețișor.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).