Marcați
Tentativă eșuată la Holoșnița
14.05.2020, 18:37
Cei trei consilieri locali din comuna Holoșnița, raionul Soroca, dezmint zvonurile potrivit cărora ar fi părăsit Partidul Socialiștilor și ar fi aderat la Partidul ”Șor”. Ei au anunțat că sprijină PSRM și nu se vor lăsa provocați de diferite propuneri, care le sunt făcute pentru a părăsi formațiunea. La rândul său, deputata PSRM Alla Pilipețcaia, aleasă în circumscripția Soroca, susține că încercarea unor forțe politice obscure de a dezbina partidul a eșuat.

Violeta Groapă, Ecaterina Guțu și Eugen Groșevschi sunt cei trei consilieri PSRM din comuna Holoșnița, raionul Soroca, despre care în presă au apărut informații că ar fi părăsit formațiunea. Ei au calificat drept falsuri aceste zvonuri.

Violeta Groapă, consilier local în comuna Holoșnița: "Nu este adevărat. Noi echipa noastră din trei consilierii care am fost de la început așa și mergem mai departe cu partidul PSRM. Sunt propuneri, sunt diferite situații, dar noi mergem înainte".

În același timp, primarul comunei, Rodion Pădure, ales pe listele Mișcării social-politice ”Forța Nouă”, a aderat la Partidul Socialiștilor, deoarece consideră că este singura formațiune capabilă să schimbe în bine lucrurile în țară: " Eu am decis să ader la Partidul Socialiștilor, fiindcă este o echipă puternică și își dă stăruința ca să lucreze, doar pentru oameni, doar pentru popor și să fac schimbări mari la mine în comună".

Deputatul PSRM Alla Pilipețcaia a calificat drept provocare zvonurile potrivit cărora aleșii locali din Holoșnița ar fi aderat la Partidul ”Șor”.

"Astăzi, cel mai puternic partid este Partidul Socialiștilor. Susținerea pentru partid este foarte mare. De aceea, cuiva îi este convenabil să dezbine partidul nostru, dar toate eforturile lor sunt zadarnice. Niciun consilier și niciun membru de partid nu a ieșit din rândurile formațiunii. Eu astăzi sunt responsabilă de raionul Soroca, circumscripția numărul șapte, și noi spunem cu tărie deplină că vom merge mai departe cu echipa întreagă și vom rămâne uniți până la capăt", a spus ea.

Partidul Socialiștilor este formațiunea care are cei mai mulți primari și consilieri raionali și locali.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).