Marcați
Petrecere în aer liber la Palermo
13.04.2020, 14:22
Muzică, dansuri și grătare încinse pe acoperişul unui bloc. Mai mulți oameni au sfidat restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea extinderii epidemiei cu noul coronavirus și au dat o petrecere de zile mari. S-a întâmplat în orașul Palermo din Italia, duminică, de Paștele catolic. Distracția nu a durat însă mult, deoarece forțele de ordine au intervenit cu ajutorul unui elicopter.

Din imaginile, care au devenit virale pe internet, se observă cum, cel puțin, 20 de oameni petrec de zor la masa de Paște. Ei dansau și se distrau sub privirile celorlalți vecini, care, probabil, au și alertat forțele de ordine.

După ce distracția s-a încheiat subit, carabinierii s-au asigurat că și focul din grătare a fost stins. Deocamdată, nu este clar dacă petrecăreții vor fi sancționați, întrucât incidentul a avut loc într-o zonă privată, notează ziariștii de La Repubblica. Potrivit ultimelor statistici, peste 156.000 de italieni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, iar peste 19.000 au decedat.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).