Marcați
Militari pe străzile din București
25.03.2020, 15:23
Și România a scos armata în lupta împotriva coronavirusului. Primele mașini militare au ieșit să patruleze străzile capitalei române de astăzi, când au intrat în vigoare noile restricții impuse în contextul epidemiei de COVID-19. Acestea interzic ieșirea din locuințe a oamenilor în etate.

Militarii au început patrularea pe străzile din centrul Bucureștiului. Autoritățile române susțin că nu există motive de panică, deoarece rolul armatei este cel de a-i ajuta pe polițiști. Noile măsuri anunțate de autoritățile române permit ieșirea din casă doar a cetățenilor cu vârsta de până la 65 de ani și doar pentru aprovizionare cu produse alimentare sau pentru a merge la serviciu. Armata va ajuta poliția să asigure măsurile impuse de autorități, iar în cazul persoanelor aflate în carantină vor fi folosite dispozitive electronice, pentru monitorizare strictă. Potrivit datelor oficiale, în ultimele 24 de ore, în țara vecină s-au înregistrat 112 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, iar numărul total a ajuns la 906. În același timp, numărul deceselor a ajuns la 13.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).