Marcați
LA MULȚI ANI, Galina Dodon! Prima doamnă își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere
12.02.2020, 12:08
Prima doamnă, Galina Dodon, își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj emoționant și a postat fotografii inedite din tinerețea familiei prezidențiale.

"Astăzi soția mea Galina își sărbătorește ziua de naștere și noi, întreaga ei familie formată din patru bărbați, îi transmitem cele mai sincere și frumoase felicitări de sănătate și iubire.

La Mulți Ani, draga noastră!

Și la bine, și la greu, și în momentele de bucurie, și în clipele de tristețe, soția mi-a fost mereu alături și îi sunt profund recunoscător pentru înțelegerea ei, pentru tandrețea și înțelepciunea cu care a creat armonie în familie. Atunci când soția și soțul devin adevărați parteneri de viață, înseamnă că orice încercare poate fi depășită cu succes. Nu voi înceta să repet că o soție bună este o binecuvântare pentru bărbat. Ne-am cunoscut la o nuntă studențească, 25 de ani în urmă, și de atunci suntem de nedespărțit”, a scris Igor Dodon.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).