Marcați
Vor repara pasajele subterane
11.02.2020, 19:41
Primăria Capitalei a anunţat despre inițierea procesului de reparație a pasajelor subterane. Primul va fi reamenajat cel din intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail, iar dispozițiile necesare în acest sens au fost deja semnate. Primarul general Ion Ceban a inspectat astăzi pasajul, pentru a se informa asupra volumului lucrărilor. În total, în Capitală urmează să fie reparate 22 de pasaje subterane.

Pasajul din intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ismail este într-o stare deplorabilă. Mai multe trepte lipsesc și s-au format gropi ce prezintă pericol pentru pietoni. Potrivit primarului general, pentru reparație sunt necesare fonduri importante, așa că autoritățile locale intenționează să atragă investiții private.

Ion Ceban a menţionat că Primăria va monitoriza cu atenţie și activitatea agenţilor economici care dispun de spaţii comerciale în pasajele subterane, mai ales că unii au datorii de milioane de lei faţă de bugetul municipal.

Locuitorii Capitalei speră că, în curând, oraşul va recăpăta aspectul îngrijit, din perioada sovietică.

Administrația Capitalei planifică să repare în acest an, cel puţin, cinci pasaje subterane.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).