Marcați
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Victor Pușcaș
11.02.2020, 19:28
Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu domnul Victor Pușcaș, ex-Președintele Curții Constituționale, membru al Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele Republicii Moldova.

În cursul dialogului, părțile au abordat subiectul lansării monografiei colective „Constituția Republicii Moldova ‒ 25 de ani”. Această lucrare, semnată de coautorii Victor Pușcaș și Valeriu Kuciuk, a fost elaborată și editată sub egida Președinției Republicii Moldova, cu prilejul marcării, în anul 2019, a 25 de ani de la adoptarea Constituției Republicii Moldova.

Este de menționat că monografia descrie în detaliu, prin materiale relevante, parcursul elaborării, adoptării și transpunerii în viață a prevederilor Constituției. Scopul lucrării este de a oferi cetățenilor ocazia să cunoască rolul Constituției ca lege supremă în stat în viața statului și a fiecăruia dintre noi.

La finele întrevederii, Igor Dodon a exprimat încrederea în lansarea, cu multă responsabilitate și profesionalism, a acestei monografii și a reiterat disponibilitatea Președinției Republicii Moldova de a susține în continuare lucrările științifice și inițiativele ce ar valorifica esența principiilor fundamentale consfințite în Constituție, întru beneficiul și prosperitatea cetățenilor.

presedinte.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).