Marcați
Moldova își prezintă produsele
29.01.2020, 19:18
Peste 460 de agenți economici din țara noastră au participat la cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”. Evenimentul a fost inaugurat astăzi, la Chișinău, și mai întrunește peste 40 de companii străine. Pentru a-i sprijini pe producătorii autohtoni, la centrul expozițional a mers o delegație a Guvernului, condusă de premierul Ion Chicu.

Varietatea produselor prezentate la eveniment impresionează. Este vorba atât de mărfuri tradiționale, cât și de obiecte de artizanat, inclusiv covoare țesute după cele mai vechi tehnici. Și fermierii și-au prezentat producția, inclusiv cea ecologică.

Vizitatorii spun că produsele sunt calitative, iar oferta - foarte variată.

Prim-ministrul Ion Chicu a menționat că agenții economici autohtoni trebuie să contribuie la creșterea nivelului de trai al populației.

"Și acesta este mesajul Guvernului nou către business. Suntem absolut conștienți că dumneavoastră aveți rolul principal în Republica Moldova de a schimba lucrurile spre bine, de a transforma viața în Republica Moldova și a o ajusta celor mai înalte standarde, iar noi, ca Guvern, suntem obligați să vă ajutăm, ca să atingeți aceste obiective", a precizat el.

Expoziția "Fabricat în Moldova" este organizată în fiecare an de către Camera de Comerț și Industrie, sub patronajul Guvernului. Evenimentul se va încheia în data de 2 februarie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).