Marcați
Președintele țării a avut o întrevedere cu reprezentanții misiunii de monitorizare a FMI în Moldova
24.01.2020, 19:23
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu șeful misiunii de monitorizare a Fondului Monetar Internațional în Moldova, Ruben Atoyan și reprezentantul permanent al Fondului în țara noastră, Volodymyr Tulin.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat chestiuni ce țin de încheierea la 20 martie curent a Programului de cooperare dintre FMI și Republica Moldova, fiind unanimi în opinia că, în ansamblu, acesta a fost realizat cu succes. În context, părțile au examinat oportunitatea de trecere la un nou Program, termenii și conținutul acestuia urmînd să fie discutate mai tîrziu.

De asemenea, oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la situația din domeniul financiar-bancar, social și energetic al țării, subliniind importanța cooperării cu instituțiile financiare internaționale, cu scopul de a revitaliza economia națională și de a spori nivelul de trai al populației.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).