Marcați
Reprezentanții PSRM au despus flori la Ambasada României
3.06.2016, 13:51
Deputații socialiști, consilierii PSRM, dar și activiști ai formațiunii au depus astăzi flori la Ambasada României în memoria celor patru victime ale accidentului aviatic care a avut loc ieri, 2 iunie.

Totodată, președintele PSRM, Igor Dodon a exprimat condoleanțe atît familiilor victimelor accidentului aviatic, cît și întregului popor român.

”Transmit condoleanțe familiilor celor patru români din echipa SMURD care și-au pierdut viața într-o misiune de salvare pe teritoriul Republicii Moldova. A fost o moarte tragică, absolut nemeritată, nedreaptă, care a răpit niște oameni care luptau ei înșiși pentru a-i feri de moarte pe alții. Condoleanțe și poporului român, care a pierdut ieri patru dintre cei mai destoinici fii și fiice”, a scris Igor Dodon pe contul său de pe o rețea de socializare.

Amintim că un elicopetr SMURD s-a prăbușit ieri în preajma localității Haragîș, din raionul Cantemir. În urma accidentului, cele patru persoane aflate la bord și-au pierdut viața. Cauza prealabilă a accidentului aviatic ar fi condițiile meteo nefavorabile.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).