Marcați
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare
24.01.2020, 12:28
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, înainte de începutul sesiunii de primăvară, o întrevedere cu Valeriu Chițan, președinte al Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Părțile au făcut un schimb de opinii referitor la cadrul legislativ în vigoare și la restanțele existente pe domeniul de competență al CNPF. Președintele Parlamentului a cerut prioritar să fie prezentate în Parlament proiectele care vor asigura o mai bună protecție a intereselor cetățenilor Republicii Moldova.

Oficialii au discutat despre raportul CNPF, urmând ca acesta să fie prezentat în termenii stabiliți de legislație. Zinaida Greceanîi a menționat că prioritatea Parlamentului este apărarea intereselor oamenilor, asigurarea unui proces decizional transparent și respectarea angajamentelor asumate de Moldova în fața partenerilor străini.

Președintele Parlamentului va avea astăzi întrevederi cu reprezentanții instituțiilor care raportează Parlamentului, pentru identificarea problemelor și a priorităților pe termen mediu.

moldpres
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).