Marcați
Rugăciuni la moaștele Sfântului Nicolae
20.01.2020, 20:30
Moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, supranumit ”Făcătorul de minuni”, au fost aduse, în acest weekend, la Catedrala ”Înălțarea Domnului” din Capitală. Ele se vor afla în incinta lăcașului sfânt până în data de 28 ianuarie. Zeci de credincioşi s-au grăbit să se închine în fața relicvei și să se roage pentru sănătate și pace în țară.

Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul celor nevoiași și foarte mulți credincioși cred că rugăciunea la moaștele lui poate face minuni.

De asemenea, Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor și fetelor nemăritate. A devenit arhiepiscop al oraşului Mira din Lichia, iar oamenii l-au considerat sfânt chiar din timpul vieţii. Se spune că ierarhul a săvârșit numeroase minuni. A salvat cetatea Mira de foamete, iar pe o echipă de marinari a salvat-o de la naufragiu. De asemenea, a salvat de la moarte mai mulți bărbați acuzați pe nedrept.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).