Marcați
Inițiativele prezidențiale vor fi discutate cu toți primarii din țară
20.01.2020, 10:49
Reparația drumurilor naționale, aprovizionarea cu apă potabilă a localităților și situația criminogenă din țară au fost subiectele principale ce au fost discutate în cadrul ședinței săptămânale de la Președinție cu participarea șefului statului, Igor Dodon, a președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și premierului Ion Chicu.

Șeful Guvernului a declarat că miercuri, 22 ianuarie, la Chișinău, vor fi convocați toți primarii din țară cu care se va discuta despre proiectele de infrastuctură ce vor fi lansate pe parcursul acetui an și anume reparația drumurilor ți aprovizionarea cu apă potabilă a localităților țării.

Potrivit premierului, reprezentanții Ministerului Economiei vor prezenta săptămâna aceasta informații suplimentare despre concursurile anunțate de reparație a drumurilor naționale. Chicu și-a exprimat spreanța că până în luna martie vor fi desemnați câștigătorii acestui concurs. Totodată, Ministerul Economiei va prezenta în peiroada imediat următoare și proiectul de reparație a drumurilor intravilane.
”Acum se strâng propunerile din teritoriu”, a explicat premierul.

Un alt subiect discutat la Președinție a fost aprovizionarea cu apă a localităților din țară.

”Avem câteva proiecte mari în țară care vizează mai multe localități. Despre toate aceste proiecte vom vorbi, miercuri, cu toți primarii din țară”, a explicat premierul.

Reuniunea primarilor va avea loc la Palatul Republicii, începând cu ora ora 10:00.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).