Marcați
Sprijin financiar pentru tineri
17.01.2020, 19:56
Organizațiile de tineret din Moldova mai au la dispoziție două săptămâni, pentru a depune cereri de finanțare la Ministerul Educației. Anunțul a fost făcut de către ministrul Corneliu Popovici, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții mai multor ONG-uri. Scopul acestei acțiuni constă în fortificarea interacțiunii între autorități și societatea civilă.

Programul de finanțare a organizațiilor de tineret a fost lansat de către Ministerul Educației în 24 decembrie 2019. Solicitanții pot beneficia de bani pentru proiecte ce implică participarea tinerilor, servicii pentru tineret, oportunități economice și consolidarea sectorului de tineret.

Pentru proiecte de importanță locală sau regională, volumul finanțării nu va depăși 200 de mii de lei. În cazul unor proiecte de importanță națională sau internațională, solicitanții pot miza pe fonduri de până la 350 de mii de lei.

Cererile de finanțare pot fi depuse atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic. Ele trebuie să conțină descrierea acțiunilor planificate în cadrul proiectelor și cheltuielile necesare. Decizia de alocare a banilor este aprobată de către un juriu.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).