Marcați
Tehnică oferită de Moscova Chișinăului
16.01.2020, 18:40
Guvernul Moscovei îi va dona Chişinăului tehnică pentru lucrările de deszăpezire și salubrizare. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, care se află într-o vizită de în lucru în capitala Rusiei. Acolo, el a avut o întrevedere cu oficiali ai Guvernului oraşului și regiunii Moscova.

Ion Ceban a convenit cu şeful Departamentului Relații Economice Externe al Moscovei, înnoirea Acordului de înfrățire între cele două capitale, prin elaborarea unui document adițional. Acesta presupune implementarea, în următorii trei ani, a unor proiecte de dezvoltare și schimb de experiență. De asemenea, capitala Federației Ruse urmează să-i acorde Chișinăului asistență pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii și transporturilor, dar și în educație. La Moscova, primarul Chișinăului a mai vizitat Centrul Unic de gestionare a proceselor și interacțiunii cu localnicii. Edilul a convenit cu ministrul Transporturilor să colaboreze strâns în vederea schimbului de experiență. Ion Ceban a anunțat că, în luna februarie, un grup de specialiști moldoveni va merge într-o vizită de documentare la Moscova.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).