Marcați
Rusia are un nou prim-ministru
16.01.2020, 18:33
Duma de Stat a Federației Ruse l-a ales astăzi, cu majoritate de voturi, pe Mihail Mişustin în funcţia de premier. Anterior, el a condus Serviciul Federal Fiscal, iar candidatura sa a fost propusă de președintele Vladimir Putin.

De la tribuna Dumei de Stat, Mihail Mişustin a menţionat că Executivul trebuie să promoveze o politică socială eficientă. De asemenea, a promis să se concentreze asupra interacțiunii cu regiunile.

"Guvernul urmează să muncească mult, să întărească toate direcțiile. Şi avem pentru aceasta totul: planuri aprobate, resurse, indicatori-ţintă, iar lucrul privind implementarea programelor naționale trebuie aprofundat. Președintele a subliniat de mai multe ori că oamenii trebuie să simtă acum schimbări reale în bine. Deocamdată, acest lucru nu se întâmplă peste tot. Trebuie de reanalizat situaţia şi să dăm frâu liber în unele domenii. Principala problemă este să dăm o calitate nouă administrării", a declarat Mihail Mişustin.

Candidatura lui Mihail Mişustin a fost susţinută de 383 de deputaţi, în timp ce 41 de legislatori s-au abținut de la vot.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).